SPREAD THE LOVE & SHARE THE JOY
Υποδεχτείτε τη νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή δώρων της The Body Shop.

Μοιράστε αγάπη & σκορπίστε χαρά.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να προσφέρεις. Γι’ αυτό η νέα ‒και καλύτερη από ποτέ‒ χριστουγεννιάτικη gift collection της The Body Shop είναι γεμάτη αγάπη και φροντίδα. Φέτος τα Χριστούγεννα, η The Body Shop μας καλεί να σκορπίσουμε απλόχερα την αγάπη και την καλοσύνη με μικρά δώρα-έκπληξη αλλά και μεγάλα, εντυπωσιακά δώρα γεμάτα με υπέροχα προϊόντα περιποίησης για όλους! Ανακαλύψτε μοναδικά δώρα, που ανταποκρίνονται σε κάθε budget, για κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο.

Η νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή δώρων της The Body Shop περιλαμβάνει πιο φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες, σχεδιασμένες με έξυπνο design και υλικά που τις καθιστούν επαναχρησιμοποιήσιμες, ενώ με τα ιδιαίτερα δημοφιλή κουτιά
και τα πουγκιά από γιούτα στηρίζετε τους συνεργάτες της στο πρόγραμμα Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Επιπλέον, με κάθε αγορά σας την περίοδο των Χριστουγέννων στηρίζετε χιλιάδες μη αμειβόμενους φροντιστές/φροντίστριες και
εθελοντές/εθελόντριες σε όλο τον κόσμο, καθώς η The Body Shop θα προβεί σε δωρεές συνολικού ύψους τουλάχιστον £500,000 προς διάφορες οργανώσεις ανά
την υφήλιο, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη ανιδιοτελή προσφορά και την έμπρακτη αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο.

Γιορτάστε μαζί μας την ανιδιοτελή αγάπη αυτά τα Χριστούγεννα.

Ο ακτιβισμός είναι στο DNA της The Body Shop και γι’ αυτό υποστηρίζει αυτά τα Χριστούγεννα την ανιδιοτελή προσφορά τιμώντας και στηρίζοντας τους ανθρώπους
που φροντίζουν ευάλωτους συνανθρώπους μας όλο τον χρόνο, σε όλο τον κόσμο.

Η μη αμειβόμενη φροντίδα δεν αφορά μόνο τους ενήλικες. Εκτιμάται ότι επί του συνόλου των παιδιών και των νεαρών ενηλίκων σε παγκόσμια κλίμακα το 2-8% είναι επιφορτισμένο με τη μη αμειβόμενη κατ’ οίκον φροντίδα μελών της οικογένειας.
Οι υποχρεώσεις τους περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη μέριμνα για την ιατρική περίθαλψη των γονέων, τις οικιακές εργασίες και τη φροντίδα των μικρότερων μελών της οικογένειας.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), πάνω από 1 στους 10 ενήλικες είναι επιφορτισμένοι με την άτυπη, μη αμειβόμενη φροντίδα ανθρώπων με περιορισμένες ικανότητες, ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρία.

Και υπάρχει ένα πραγματικό χάσμα μεταξύ των φύλων. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του ΟΗΕ, η συμβολή των γυναικών στη μη αμειβόμενη παροχή υπηρεσιών φροντίδας και
περίθαλψης αντιστοιχεί σχεδόν σε £1.1 τρισεκατομμύρια λίρες, ποσό το οποίο φυσικά αυξήθηκε κατά την περίοδο της πανδημίας Covid-19.

Πολλοί αισθάνονται πιο επιβαρυμένοι ψυχολογικά τα Χριστούγεννα σε σχέση με
οποιαδήποτε άλλη περίοδο του έτους, ενώ οι περιορισμένες υπηρεσίες φροντίδας, ο σφιχτός οικογενειακός προϋπολογισμός και οι ενδοοικογενειακές εντάσεις
αποτελούν ορισμένες από τις κυριότερες προκλήσεις με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι.

Το γεγονός ότι αφιερώνουν ένα πολύ μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειάς τους στους άλλους σημαίνει ότι η επαγγελματική εξέλιξη, η φροντίδα του εαυτού τους και η δική τους σωματική και ψυχική υγεία περνούν συχνά σε δεύτερη μοίρα.

Οι μη αμειβόμενοι φροντιστές και φροντίστριες εμφανίζουν σε υψηλότερο ποσοστό προβλήματα ψυχικής υγείας σε σύγκριση με τον υπόλοιπο πληθυσμό στις χώρες του
ΟΟΣΑ, ποσοστό το οποίο αυξάνεται ανάλογα με το πόσο εντατική είναι η φροντίδα που καλούνται να παρέχουν.3 Σε ποσοστό που αγγίζει το 20%, οι φροντιστές και οι φροντίστριες θεωρούν ότι έχουν κάποια ψυχική διαταραχή, ωστόσο το 58% εξ αυτών δηλώνουν ότι δεν λαμβάνουν καμία απολύτως στήριξη. Αναφέρουν επίσης ότι αισθάνονται μοναξιά 7 φορές περισσότερο σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό, ενώ 8 στους 10 δηλώνουν ότι έχουν αισθανθεί μόνοι/-ες ή κοινωνικά αποκλεισμένοι/-ες.

Επιθυμία της The Body Shop είναι να κάνει κάτι για να αλλάξουν όλα αυτά. Επομένως, αυτά τα Χριστούγεννα, με κάθε αγορά σας συνδράμετε το έργο μη αμειβόμενων φροντιστών και εθελοντών σε όλο τον κόσμο καθώς η The Body Shop
θα προβεί σε δωρεές συνολικού ύψους τουλάχιστον £500,000 προς διάφορες οργανώσεις, μη αμειβόμενους φροντιστές και εθελοντές ανά την υφήλιο.

Στην Ελλάδα αυτά τα Χριστούγεννα, η The Body Shop θα στηρίξει τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», ο οποίος ιδρύθηκε το 1982 από γονείς παιδιών με καρκίνο. Μπορείτε επίσης να στηρίξετε τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» μέσω των κουτιών δωρεών, τα οποία θα βρίσκονται στα καταστήματα της The Body Shop καθόλη τη διάρκεια των
Χριστουγέννων καθώς και μέσα από τη σελίδα του Συλλόγου.

ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Η The Body Shop ανακοινώνει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ότι οι νέες της συσκευασίες δώρων είναι πιο βιώσιμες από ποτέ! Έχοντας πλέον αφαιρέσει τα τελευταία εναπομείναντα πλαστικά στοιχεία από τη συσκευασία των advent calendars, η εξοικονόμηση πλαστικού ανέρχεται σε 29 τόνους, όσο το βάρος που θα είχαν συνολικά 112.000 χριστουγεννιάτικες μπάλες! Επιπλέον, η The Body Shop έχει διευρύνει τις διαθέσιμες επιλογές σε αξεσουάρ μπάνιου και σώματος τα οποία είναι κατασκευασμένα με εναλλακτικές, βιώσιμες πρώτες ύλες, αντικαθιστώντας το πλαστικό.

Τα bath lilies είναι πλέον πιο βιώσιμα από ποτέ, αφού είναι φτιαγμένα από φυτικές
ίνες ραμί, μία eco-friendly πρώτη ύλη με ελάχιστο αντίκτυπο στο περιβάλλον. Η
εξοικονόμηση πλαστικού σε ολόκληρη τη συλλογή αξεσουάρ ανέρχεται σε πάνω από
50 τόνους, ποσότητα που αναλογεί σε 1,8 εκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια νερού.

Η The Body Shop καθιστά την απολέπιση σώματος πιο φιλική προς τον πλανήτη
με τη δημιουργία 2 νέων αξεσουάρ: το jute scrubber, το οποίο είναι ένα υπέροχο
αξεσουάρ απολέπισης σώματος από φυσικές ίνες γιούτας, που αποτελεί χειροποίητη
δημιουργία των συνεργάτιδων της The Body Shop στο πρόγραμμά της Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, και το νέο βιοδιασπώμενο σφουγγάρι σώματος konjac. Εξαιρετικά τα νέα!

Και το κερασάκι στην τούρτα; Στο μεγαλύτερο μέρος τους, οι συσκευασίες των δώρων της The Body Shop σχεδιάστηκαν με γνώμονα τη δυνατότητα επανάχρησης ή μετατροπής τους, προκειμένου να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ή να αποκτήσουν μια νέα ζωή και χρησιμότητα πέρα από την πρωταρχική τους χρήση
και μάλιστα για πολύ καιρό μετά το πέρας των Χριστουγέννων.

ΝΕΕΣ SPECIAL EDITION ΣΕΙΡΕΣ
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Όπως κάθε Χριστούγεννα, έτσι και φέτος στην The Body Shop θα βρείτε το ιδανικό δώρο για κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο αλλά και για τον εαυτό σας. Εκτός αυτών, θα ανακαλύψετε και τις πολυαναμενόμενες και πάντα δημοφιλείς εποχικές σειρές της! Φέτος, η The Body Shop επαναφέρει 2 από τα πιο δημοφιλή εποχικά της αρώματα και μας βάζει στο κλίμα των γιορτών παρουσιάζοντας συνολικά 3 συναρπαστικές special edition σειρές περιποίησης σώματος!

SPECIAL EDITION LOVE & PLUMS

Καλώς ήρθες και πάλι κοντά μας Love & Plums! Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα
δαμάσκηνου από την Τουρκία, αυτή η σειρά περιποίησης σώματος διαθέτει ένα
πλούσιο και γεμάτο αισιόδοξα vibes φρουτώδες-λουλουδάτο άρωμα, με νότες
από σορμπέ δαμάσκηνου, ανθισμένες παιώνιες και χαλαρωτικό musk. Ένα πολυαγαπημένο εποχικό άρωμα που επιστρέφει για να κερδίσει επάξια μια θέση στις λίστες των χριστουγεννιάτικων αγορών μας.

SPECIAL EDITION KINDNESS & PEARS

Η σειρά Kindness & Pears επιστρέφει φέτος για να μας βάλει για τα καλά στο
κλίμα των Χριστουγέννων με το μοναδικό της εποχικό άρωμα. Εμπλουτισμένη
με εκχύλισμα αχλαδιού από την Ιταλία, αυτή η σειρά περιποίησης σώματος διαθέτει ένα γλυκό, ζωηρό και φρουτώδες άρωμα που συνδυάζει τις απολαυστικές νότες από ζουμερό αχλάδι και φράουλα με ζεστές νότες από
σπόρους tonka.

SPECIAL EDITION JOY & JASMINE

Φέτος τα Χριστούγεννα, μία ολοκαίνουρια special edition σειρά περιποίησης
σώματος καταφτάνει με το όνομα Joy & Jasmine για να διεκδικήσει μια θέση
στην καρδιά σας. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα γιασεμιού από την Ινδία, αυτή η σειρά περιποίησης σώματος διαθέτει ένα φρέσκο, ανάλαφρο και αέρινο λουλουδάτο άρωμα με ευωδιαστές νότες από άνθη πορτοκαλιάς, τριαντάφυλλο και αισθησιακό γιασεμί.

Μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα για όλους.

Οι λάτρεις των skincare προϊόντων αλλά και του make-up θα χαρούν όταν ανακαλύψουν πως τους περιμένει ένα δώρο από την The Body Shop, τον απόλυτο προορισμό για τις γιορτές. Δώρα που θα τους ενθουσιάσουν, τόσο αυτούς όσο και κάθε άτομο που έχουν στη χριστουγεννιάτικη λίστα τους.

Μία εκπληκτική πρόταση που θα ενθουσιάσει κάθε λάτρη του εμβληματικού αρώματος της The Body Shop, White Musk®, είναι το Florals & Frost White Musk® Big Gift, ένα δώρο γεμάτο με cruelty-free προϊόντα με το αγαπημένο τους αέρινο και αισθησιακό λουλουδάτο άρωμα. Για τα party animals της παρέας, η ιδανική επιλογή είναι το Flutter & Flick Eye Makeup Gift, με 3 must-have εκπλήξεις για να πετυχαίνουν πανεύκολα κάθε φορά το πιο άψογο look στο μακιγιάζ ματιών.

Για την φροντίδα του προσώπού μας, το Fresh & Festive Drops of Youth™ Skincare Gift κρύβει μέσα του υπέροχα προϊόντα περιποίησης που χαρίζουν φρέσκια επιδερμίδα, με πιο απαλή και λεία υφή και με μια υγιή λάμψη.

Αν πάλι αναζητάτε μία πραγματικά μοναδική έκπληξη για τις γιορτές, το The Gift of Joy είναι μία πρόταση που σίγουρα θα ξεχωρίσει. Πρόκειται για ένα υπέροχο δώρο, γεμάτο με must-have προϊόντα που κάνουν κάθε ρουτίνα περιποίησης ιδιαίτερα απολαυστική, ενώ όλες οι εκπλήξεις αυτού του δώρου είναι κρυμμένες μέσα σε ένα μοναδικό, χειροποίητο και επαναχρησιμοποιούμενο σεντούκι.

ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ MAKE-UP

Αυτές τις γιορτές, κάθε νύχτα σας ανήκει! Η The Body Shop έχει φροντίσει να δημιουργήσει υπέροχα δώρα make-up για να σας βοηθήσει να κλέψετε την παράσταση με το πιο σαγηνευτικό, λαμπερό και εκθαμβωτικό make-up look σε κάθε βραδινή σας έξοδο.

Τα πιο απαλά, vegan και must-have πινέλα μακιγιάζ θα τα βρείτε στο
Bamboo & Baubles Makeup Brush Gift. Το σετ περιλαμβάνει όλα
τα άκρως απαραίτητα σύνεργα για να δημιουργήσετε το πιο εκθαμβωτικό party look μέσα σε μία επαναχρησιμοποιούμενη θήκη, ιδανική για τη φύλαξη των πινέλων σας.

Το Flutter & Flick Eye Makeup Gift θα σας προσφέρει το τέλειο cat eye look για ένα πιο σαγηνευτικό βλέμμα. Το δώρο περιλαμβάνει τη μεταξένια Happy Go Lash Mascara, το μολύβι ματιών Striking Eye Definer και το best seller Camomile Cleansing Butter, που είναι ιδανικό τόσο για την τσάντα όσο και για απαλό και άψογο ντεμακιγιάζ μετά από κάθε βραδινή σας έξοδο.

Φόρτωση περισσότερων Άρθρων
Φόρτωση περισσότερων σε  Advertorial

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε ακόμη

Φριτέζα αέρος –  το trend που ήρθε για να μείνει!

Φριτέζα αέρος –  το trend που ήρθε για να μείνει! Είσαι από του ελάχιστους δύσπιστου…